Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Nosrat, Samin - Salt, Fat, Acid, Heat - The Four Elements of Good Cooking
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: |
![]() |
---|---|
Schrijver: | Nosrat, Samin |
Titel: | Salt, Fat, Acid, Heat - The Four Elements of Good Cooking |
ISBN: | 9781782112303 |
Uitgever: | Canongate |
Bijzonderheid: | 2017 Gebonden |
Prijs: |
€ 44,05
Gratis
|
Meer info | Annotatie An illustrated and visionary new masterclass in cooking that distils decades of professional experience into just four simple elements. Features 100 essential recipes with dozens of variations, enabling readers to master the skills of cooking instinctively. With illustrations by Wendy Macnaughton. * Flaptekst While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid and Heat.Whether you want to balance your vinaigrette, perfectly caramelise your roasted vegetables or braise meltingly tender stews, Samin's canon of 100 essential recipes and their dozens of variations will teach you how. |
Boek bekijken |
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.