Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.


 

Nash, David - The Basics of Making Homemade Cheese: How to Make and Store Hard and Soft Cheeses, Yogurt, Tofu, Cheese Cultures, and Vegetable Rennet

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Nash, David
Titel: The Basics of Making Homemade Cheese: How to Make and Store Hard and Soft Cheeses, Yogurt, Tofu, Cheese Cultures, and Vegetable Rennet
ISBN: 9798623092397
Uitgever: Independently Published
Bijzonderheid: 2020 72pp Paperback / softback
Prijs: € 14,95
€ 1,75
Boek bekijken

Boekstra uit Nijverdal

zakelijk

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.