Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Zilber, David, Redzepi, Rene - The Noma Guide to Fermentation - Including koji, kombuchas, shoyus, misos, vinegars, garums, lacto-ferments, and black fruits and vegetables
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Zilber, David, Redzepi, Rene |
Titel: | The Noma Guide to Fermentation - Including koji, kombuchas, shoyus, misos, vinegars, garums, lacto-ferments, and black fruits and vegetables |
ISBN: | 9781579657185 |
Uitgever: | Workman Publishing |
Bijzonderheid: | 2018 456pp Gebonden |
Prijs: |
€ 37,85
Gratis
|
Meer info | Annotatie Influential chef Rene Redzepi shares new techniques for fermentation inspired by regularly cited world's best restaurant Noma's dishes. Kombuchas, shoyus, misos and more Flaptekst The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the secret sauce behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c |
Boek bekijken |
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.