Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Clarke, Chris (Formerly Unilever Research and Development, UK) - Science of Ice Cream - Rsc
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Clarke, Chris (Formerly Unilever Research and Development, UK) |
Titel: | Science of Ice Cream - Rsc |
ISBN: | 9781849731270 |
Uitgever: | Royal Society of Chemistry |
Bijzonderheid: | 2012 233pp Gebonden |
Prijs: |
€ 37,65
Gratis
|
Meer info | Annotatie Ideal for undergraduate food science students as well as for people working in the ice cream industry. It is also accessible to the general reader who has studied science and provides teachers with ideas for using ice cream to illustrate scientific principles Flaptekst Written in an accessible style, the fully revised second edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream. |
Boek bekijken |
Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.