Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.


 

Clarke, Chris (Formerly Unilever Research and Development, UK) - Science of Ice Cream - Rsc

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Clarke, Chris (Formerly Unilever Research and Development, UK) - Science of Ice Cream - Rsc
Schrijver: Clarke, Chris (Formerly Unilever Research and Development, UK)
Titel: Science of Ice Cream - Rsc
ISBN: 9781849731270
Uitgever: Royal Society of Chemistry
Bijzonderheid: 2012 233pp Gebonden
Prijs: € 37,65
Gratis
Meer info

Annotatie

Ideal for undergraduate food science students as well as for people working in the ice cream industry. It is also accessible to the general reader who has studied science and provides teachers with ideas for using ice cream to illustrate scientific principles

Flaptekst

Written in an accessible style, the fully revised second edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.

Boek bekijken

Boekstra uit Nijverdal

zakelijk

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.