Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
James Peisker, Chris Carter - Homemade Sausage - Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | James Peisker, Chris Carter |
Titel: | Homemade Sausage - Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home |
ISBN: | 9781631590733 |
Uitgever: | Quarry Books |
Bijzonderheid: | 2015 160pp Paperback / softback |
Prijs: |
€ 26,80
Gratis
|
Meer info | Flaptekst An ideal hands-on guidebook with step-by-step instructions on sourcing, grinding, seasoning, casing, preserving, and cooking sausage. |
Boek bekijken |
Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.