Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Hamelman, Jeffrey (King Arthur's Flour) - Bread - A Baker's Book of Techniques and Recipes
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Hamelman, Jeffrey (King Arthur's Flour) |
Titel: | Bread - A Baker's Book of Techniques and Recipes |
ISBN: | 9781119577515 |
Uitgever: | John Wiley & Sons Inc |
Bijzonderheid: | 2021 528pp Gebonden |
Prijs: |
€ 73,00
Gratis
|
Meer info | Flaptekst When Bread was first published in 2004, it received the Julia Child Award for best First Book from the International Association of Culinary Professionals and became an instant classic. Hailed as a masterwork of bread baking literature, Jeffrey Hamelman's Bread features over 130 detailed, step-by-step formulas for dozens of versatile rye- and wheat-based sourdough breads, numerous breads made with yeasted pre-ferments, simple straight dough loaves, and dozens of variations. In addition, an International Contributors section is included, which highlights unique specialties by esteemed bakers from five continents. In this third edition of Bread, professional bakers, home bakers, and baking students will discover a diverse collection of flavors, tastes, and textures, hundreds of drawings that vividly illustrate techniques, and evocative photographs of finished and decorative breads. |
Boek bekijken |
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.