Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Jagarlamudi, Lakshmi - Bakery and Confectionery Products - Processing, Quality Assessment, Packaging and Storage Techniques
De vraag gaat over de volgende titel:
Schrijver: | Jagarlamudi, Lakshmi |
---|---|
Titel: | Bakery and Confectionery Products - Processing, Quality Assessment, Packaging and Storage Techniques |
ISBN: | 9781032428369 |
Uitgever: | Taylor & Francis Ltd |
Bijzonderheid: | 2023 272pp Gebonden |
Prijs: |
€ 152,60
Gratis
|
Meer info | Flaptekst This book is a comprehensive and practical day-to-day reference for students in the discipline of Food Science and Technology. It provides a comprehensive knowledge of the theoretical as well as the applied aspects involved in processing of bakery and confectionery products. |
Boek bekijken |
Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.