Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Brenner, Michael (Harvard University), Sorensen, Pia (Harvard University), Weitz, David (Harvard University) - Science and Cooking - Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Brenner, Michael (Harvard University), Sorensen, Pia (Harvard University), Weitz, David (Harvard University) |
Titel: | Science and Cooking - Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine |
ISBN: | 9780393634921 |
Uitgever: | WW Norton & Co |
Bijzonderheid: | 2020 320pp Gebonden |
Prijs: |
€ 35,90
Gratis
|
Meer info | Flaptekst Based on the popular Harvard University and EdX class, Science and Cooking explores the scientific basis of why recipes work. |
Boek bekijken |
Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.