Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.
Greweling, Peter P., The Culinary Institute of America (CIA) - Chocolates and Confections - Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Greweling, Peter P., The Culinary Institute of America (CIA) |
Titel: | Chocolates and Confections - Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner |
ISBN: | 9780470424414 |
Uitgever: | John Wiley & Sons Inc |
Bijzonderheid: | 2012 544pp Gebonden |
Prijs: |
€ 79,95
Gratis
|
Meer info | Annotatie Provides detailed explanations of the chocolate and candy making processes, discussing equipment, ingredients, techniques, and pitfalls, while providing recipes for such treats as truffles, caramels, ganaches, gummies, and nougats Flaptekst The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work. |
Boek bekijken |
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.