Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekwinkel Emmaplein.


 

Bakker, Anne, Weide, Lydia van der - Van lichte zeden / Positieve verhalen uit de wereld van de betaalde liefde

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bakker, Anne, Weide, Lydia van der - Van lichte zeden / Positieve verhalen uit de wereld van de betaalde liefde
Schrijver: Bakker, Anne, Weide, Lydia van der
Titel: Van lichte zeden / Positieve verhalen uit de wereld van de betaalde liefde
ISBN: 9789061006855
Uitgever: Donker B.V., Uitgeversmaatschappij Ad.
Bijzonderheid: NIEUW, 2013, paperback
Prijs: € 15,00
€ 3,85
Meer info Prostitutie roept, ondanks de legalisering in het jaar 2000, zelden positieve associaties op. Men denkt aan drugs, vrouwenhandel, loverboys en allerlei vormen van gedwongen uitbuiting. Maar er is een keerzijde. Naast de nare en verdrietige kant van prostitutie, is er ook een vrolijke en een vrijwillige kant. Vrouwen – en mannen - die bewust kiezen voor dit beroep omdat ze het spannend en leuk vinden, omdat het ze zelfstandigheid brengt en avontuur, macht en geld.
In dit boek komen deze vrouwen en een enkele man aan het woord. Wat beweegt hen? Wat maken zij zoal mee? Hoe gaat zo’n date? Genieten de vrouwen van de seks? Wat doen ze wel en wat pertinent niet? Welke mannen bezoeken hen?
Ook die mannen komen aan het woord, de zogenaamde hoerenlopers of ‘wandelaars’. Wie zijn zij en wat zoeken zij bij een prostituee? Prostitutie gaat vaak over meer dan alleen maar seks.
Dit boek geeft een kijkje in de wereld van de betaalde liefde, zoals we die niet vaak zien. De ervaringsverhalen zijn openhartig, eerlijk, verrassend en onverwacht. Ze laten een kant zien van de prostitutie, die gezien mag worden. Prostitutie wordt bedekt met taboe maar- of misschien juist daarom- enorm tot de verbeelding spreekt.
Daarom lichten wij een tipje van de sluier. Want deze lichte vrouwen van Nederland verdienen een plek in de schijnwerpers.

Anne Bakker (1972) studeerde Culturele Antropologie en is werkzaam als tekstschrijver en uitgever.
Lydia van der Weide (1969) studeerde Europese Studies aan de UvA en is freelance journalist.
Boek bekijken

Boekwinkel Emmaplein

particulier

Boekwinkel Emmaplein uit Rotterdam

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.