Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Book4Book.


 

Balliett, Blue & Brett Helquist (ill.) - De jacht op Vermeer

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Balliett, Blue & Brett Helquist (ill.)
Titel: De jacht op Vermeer
ISBN: 9789050006538
Uitgever: Vassallucci
Bijzonderheid: 1e druk 2004, 243 blz., Gebonden met stofomslag - goed, met lichte gebruikssporen
Prijs: € 4,85
€ 3,85
Meer info Calder en Petra, beiden elf jaar oud, wonen in dezelfde buurt en zitten op dezelfde school, maar zijn geen vrienden. Eigenlijk vinden ze elkaar maar raar. Dat verandert wanneer Petra een boek vindt over onverklaarbare gebeurtenissen. Het boek Lo van Charles Fort (dat ooit een zekere mevrouw Sharpe toebehoorde) bij een antiquariaat gaat over mensen die verdwijnen en geheel ergens anders opduiken, vliegende objecten en geesten.
Vanaf dat moment gebeuren er dingen die niets met elkaar te maken lijken te hebben: Calder en Petra leren een vreemde oude dame kennen en een beroemd schilderij van Vermeer wordt gestolen. Voor ze het weten raken Petra en Calder bij het mysterie betrokken en proberen ze samen het raadsel rondom de diefstal op te lossen
De jacht op Vermeer is een smakelijke cocktail van kunst, wiskunde en avontuur. Het is een betoverende roman die gecomponeerd is als een puzzel, verpakt als een detective, vermomd als een avontuur en geschreven als een kunstwerk. Voor de knappe, eigentijdse tekeningen zorgde Brett Helquist. Hij is de vaste illustrator van Lemony Snicket.
Boek bekijken

Book4Book uit Alkmaar

zakelijk

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.
HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.