Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Book4Book.


 

Melville, Herman - Moby Dick

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Melville, Herman
Titel: Moby Dick
ISBN: 9789025364083
Uitgever: Athenaeum - Polak & van Gennep
Bijzonderheid: 2e druk 2009, 604pp, paperback - met lichte slijtagesporen langsranden en wat terug gevouwen ezelsoren
Prijs: € 16,50
€ 6,25
Meer info Vataling en nawoord Barber van der Pol

De mythische strijd van kapitein Achab met de witte walvis die hem ooit zijn been heeft afgebeten wordt verteld door de enige overlevende,die ons in de beroemde openingszin opdraagt hem Ismaël te noemen. Een meeslepend geromantiseerde encyclopedie van de zee, de walvisvaart, de potvis, de mens en de wraak. Deze grote roman verschijnt nu als paperback.Een grote vangst tegen lage kosten.‘Een rijk en ruig boek, over iemand die zijn doel gevaarlijk dicht nadert.’ Thomas Rosenboom‘Barber van de Pol is een eersteklas vertaalster. Dat staat buiten kijf. Haar welluidende vertaling staat vol vondstenen leest als een trein.’ nrc Handelsblad‘Melville’s taal golft en spat en schuimt als de zee zelf. [...]Het is een boek als een opera, met meer dan één waanzinaria.’Piet Meeuse in Vrij Nederland
Boek bekijken

Book4Book uit Alkmaar

zakelijk

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.
HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.