Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Book4Book.


 

Weemoedt, Levi - Overal wat

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Weemoedt, Levi
Titel: Overal wat
ISBN: 9789025499716
Uitgever: Pandora Pockets
Bijzonderheid: 3e druk 1999, 159 blz. pocket - zeer goed, ongelezen
Prijs: € 3,35
€ 3,85
Meer info 'Om schrijver te zijn heeft een mens weinig nodig: pen, papier en in de zomer een vliegenmepper. Dat is alles. Kosten: nog geen tientje. Dat is het hele bedrijfskapitaal. Komt het succes, volgen er prijzen en onderscheidingen, dan kan een deel van die bekroning gebruikt worden voor de aanschaf van een typemachine. Er is al een goede op de markt voor fl. 245,- die de beginzin van een verhaal, vaak de belangrijkste want die moet de klanten binden, volautomatisch weer uitwist alsof hij nooit is geboren, nooit heeft bestaan, wat een aanzienlijke stap voorwaarts is in de strijd tegen de moedeloosheid.'

Aldus Lévi Weemoedt in 'De geschiedenis van een dip', een van de verhalen in deze bundel. In de andere verhalen beschrijft hij onder meer het campergebeuren, een idylle in Drenthe, enige onvermoede eigenschappen van de 2CV en nieuwe lotgevallen van de vermoeide ex-leraar klassieke talen Lodesteijn.
Boek bekijken

Book4Book uit Alkmaar

zakelijk

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.
HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.