Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Book4Book.


 

Updike, John - Dorpen

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Updike, John
Titel: Dorpen
ISBN: 9789029549974
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheid: 1e druk 2005, 303 blz., paperback - goed, met lichte gebruikssporen
Prijs: € 3,95
€ 3,85
Meer info John Updike is een van de kanonnen van de Amerikaanse literatuur, een auteur met een ontzagwekkende verbeeldingskracht en energie. Zijn eenentwintigste roman 'Dorpen' is een echte bildungsroman over de kennismaking met de liefde en anderszins van Owen Mackenzie. Owens studie aan het vermaarde MIT en zijn werk daarna als softwarehandelaar maken dat hij Willow, het dorpje van zijn jeugd, moet verlaten. Hij komt terecht in Haskell Crossing, wederom een dorp, niet eens zo heel ver daarvandaan, waar hij verwacht te sterven. Hij heeft een bescheiden leven geleid. Van jongs af aan heeft hij zich een buitenstaander gevoeld en is hij zich ervan bewust geweest dat rampen altijd op de loer liggen, dat de grond onder je voeten zich elk moment kan openen. De gemeenschapszin in dorpen, en dan met name die van vrouwen, vormt zijn anker. Zonder dorpen en zonder zijn echtgenotes Phyllis en Julia zou hij zichzelf nooit van de zin van zijn bestaan hebben kunnen overtuigen. Een klassiek Updike.
Boek bekijken

Book4Book uit Alkmaar

zakelijk

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.
HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.