Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Book4Book.


 

Montefiore, Simon Sebag - Stalin / het hof van de rode tsaar

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Montefiore, Simon Sebag
Titel: Stalin / het hof van de rode tsaar
ISBN: 9789027478337
Uitgever: Spectrum | Manteau
Bijzonderheid: 2e druk 2009, 725 blz., paperback - goed
Prijs: € 17,50
€ 6,25
Meer info Wat weten we eigenlijk over Stalin als dictator en massamoordenaar? Hoe was hij als mens? Wat speelde zich af binnen de muren van het Kremlin tijdens zijn regime? Montefiore schetst een huiveringwekkend beeld van Stalin en het dagelijks leven in en rond het Kremlin, gebaseerd op nieuw, onthullend bronnenmateriaal.

Montefiore baseerde zich op onlangs geopende archieven, talloze interviews, memoires, brieven en aantekeningen van Stalin zelf, mensen om hem heen en hun nazaten. Tot in detail beschrijft hij het persoonlijke en politieke leven van Stalin: van zijn mislukte huwelijk tot zijn identificatie met de tsaren, van zijn gruwelijke politieke besluiten tot de meeheulende hoge partijleden.
Boek bekijken

Book4Book uit Alkmaar

zakelijk

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.
HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.