Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Book4Book.


 

Cortens, Theolyn - De Bijzondere Kracht van Engelen - Ontdek de liefhebbende hulp van engelen en creëer voor uzelf en anderen een beter leven

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Cortens, Theolyn
Titel: De Bijzondere Kracht van Engelen - Ontdek de liefhebbende hulp van engelen en creëer voor uzelf en anderen een beter leven
ISBN: 9789043814003
Uitgever: Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartselaar, Belgie
Bijzonderheid: 2006, 192 blz., paperback - ongelezen, met lichte gebruiks-/slijtagesporen
Prijs: € 2,75
€ 3,85
Meer info Theolyn Cortens heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het werken met engelen en andere hemelse wezens. In dit boek helpt ze u engelen in uw dagelijkse leven te introduceren. U lees over de herkomst van engelen, alledaagse engelen ervaringen en u vindt een handige leidraad om contact met uw beschermengel te maken.
Het boek is een praktische handleiding om in contact te treden met en te communiceren met engelen en andere wezens.

U leert onder meer: * Een heilige ruimte scheppen om engelenkracht te bevorderen. * Eenvoudige manieren om met natuurgeesten te werken. * Uw beschermengel en uw zonne-engel oproepen en met hen samenwerken.
Boek bekijken

Book4Book uit Alkmaar

zakelijk

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.
HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.