Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Book4Book.


 

Garfield, Patricia - Creatief dromen

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Garfield, Patricia
Titel: Creatief dromen
ISBN: 9789063253264
Uitgever: Servire
Bijzonderheid: 3e druk 1988, paperback - goed - kreukje in punt voorplat, opdracht op schutblad
Prijs: € 4,90
€ 3,85
Meer info Patricia Garfield is een van de droompioniers die er het meest aan heeft bijgedragen dat het grote publiek met lucide dromen aan de slag is gegaan. Zij heeft hiermee de publieke opinie over lucide dromen in grote mate beïnvloedt.

Haar boek uit 1974, Creatief Dromen, bevat een uitgebreide collectie van gereedschappen om te werken met lucide dromen. Garfield geeft in dit boek veel achtergrondinformatie. Ze vertelt over het ontwikkelen van dit vermogen en wat het met je doet om te werken met lucide dromen.

Het boek bleek de belangrijkste aankondiging van de revolutie die zou ontstaan over lucide, helder dromen. Voor iedere beginnende dromer betekent het boek van Garfield een nuttige introductie in het werken met lucide dromen.

Garfield vertelt mooie verhalen en geeft interessante voorbeelden van wat je met lucide dromen bereikt.
Boek bekijken

Book4Book uit Alkmaar

zakelijk

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.
HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.