Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Book4Book.


 

Faraday, Ann - De positieve kracht van het dromen | Het herinneren, verklaren en gebruiken van dromen in het dagelijks leven

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Faraday, Ann
Titel: De positieve kracht van het dromen | Het herinneren, verklaren en gebruiken van dromen in het dagelijks leven
ISBN: 9789024405145
Uitgever: Nelissen, Uitgeverij H.
Bijzonderheid: 2e druk 1976, 293 blz. paperback - goed, met beschadiging op voorplat door verwijderde sticker
Prijs: € 4,90
€ 3,85
Meer info Het boek begint met een eenvoudige, maar boeiende schets van het moderne experimentele droomonderzoek (1972). Daarbij worden tevens de theorieen van Freud en Jung over dromen besproken. Hierop aansluitend behandelt zij de huidifge benaderingen van het verschijnsel dromen, waarbij de 'Gestalttherapie' duidelijk uiteengezet wordt.

Tegen deze achtergrond beschrijft Faraday de methode om de 'geheimen van het domen' te ontraadselen.
Dit wordt met talrijke droomverhalen geillustreerd. Via door haar gevormde droomstudiegroepen heeft zij al honderden mensen geholpen op de reis naar de zelfontdekking door het leren herinneren en begrijpen van hun eigen dromen.
Boek bekijken

Book4Book uit Alkmaar

zakelijk

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.
HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.