Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Book4Book.


 

Ros, Martin - Bloednacht Mayerling 1889-1945

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Ros, Martin
Titel: Bloednacht Mayerling 1889-1945
ISBN: 9789059112360
Uitgever: Aspekt B.V., Uitgeverij
Bijzonderheid: 2004, 125pp, paperback - zeer goed
Prijs: € 6,90
€ 3,85
Meer info In de laatste week van Januari 1889 voltrok zich een groot drama dat van invloed was op de Europese geschiedenis. In het jachtslot Mayerling stierf op dertigjarige leeftijd de Habsburgse kroonprins Rudolf, samen met zijn minnares, de zeventienjarige barones Mary Vetsera. Meteen waren er speculaties over zijn plotselinge dood. Volgens de autoriteiten was Rudolf een natuurlijke dood gestorven, maar kort daarop sprak men over zelfmoord na een vlaag van verstandsverbijstering. Martin Ros, groot kenner van het Habsburgse Rijk en auteur van de bestseller Elisabeth over keizerin Sisi, onderzocht de werkelijke achtergronden van deze schokkende dood. In Bloednacht Mayerling voert hij de lezer mee naar de turbulente dagen waarin het Habsburgse Rijk zich bevond. De dubbelmonarchie stond voor moeilijke politieke keuzes en Rudolf mengde zich in het debat, waar hij zich liet kennen als progressief, anti-Duits, liberaal en filo-semiet.
Boek bekijken

Book4Book uit Alkmaar

zakelijk

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.
HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.