Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Book4Book.


 

Beauvoir, simone de - Wij vrouwen - Teksten over emancipatie en feminisme

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Beauvoir, simone de
Titel: Wij vrouwen - Teksten over emancipatie en feminisme
ISBN: 9789065513021
Uitgever: Goossens
Bijzonderheid: 4e druk 1984, 174 blz., paperback - goed met lichte gebruikssporen - naam op schutblad
Prijs: € 2,40
€ 3,85
Meer info «Aan het slot van De tweede sekse zei ik dat ik geen feministe was omdat ik dacht dat de oplossing voor de vrouwenproblemen zou worden gevonden in een socialistische ontwikkeling van de maatschappij. Ik verstond onder feminisme: strijden voor specifieke vrouweneisen, los van de klassenstrijd. [...] Ik kan alleen maar constateren - en dat heeft mij ertoe gebracht de standpunten die ik in De tweede sekse had ingenomen te herzien - dat de eigenlijke klassenstrijd niet leidt tot emancipatie van de vrouw. Derhalve kwam ik tot de overtuiging dat de vrouwen echt feministisch moesten worden, dat ze hun lot in eigen hand moeten nemen.»

Teksten over emancipatie en feminisme verzameld door Claude Francis en Fernande Gontier. Met een inleiding door de vertaalster Jeanne Holierhoek.
Boek bekijken

Book4Book uit Alkmaar

zakelijk

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.
HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.