Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Ayako Brodek - Origami Sieradentechnieken

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ayako Brodek - Origami Sieradentechnieken
Schrijver: Ayako Brodek
Titel: Origami Sieradentechnieken
ISBN: 9789057649684
Uitgever: Librero
Bijzonderheid: Goed Zgan. Uitgave 2008. Ongebruikt in perfecte staat. Zgan. Vriendelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 29,95
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Met de instructies van Ayako Brodek maakt u broches en hangertjes van traditionele origamiontwerpen zoals de kraanvogel, kikker en kimono, maar ook een stralende zon met modulaire technieken, mooie origamikralen om aan kettingen en armbanden te rijgen, en prachtige oorbellen met hartjes en bloemetjes.
Elk project is voorzien van een lijst met benodigdheden, stapsgewijze instructies voor het vouwen en afwerken, een prachtige foto van het voltooide sieraad en idee'n om het ontwerp aan te passen en te verfraaien. De technieken voor het vouwen en afwerken zijn duidelijk uitgelegd en geïllustreerd. Bij elk project is de moeilijkheidsgraad aangegeven, van gemakkelijk tot uitdagend, zodat ook beginners mooie origamisieraden kunnen maken.
Recensie(s)
Dubbelop plezier beleef je aan de modellen in dit boek. De auteur combineert namelijk de traditionele vouwtechniek met het maken van sieraden. Leer je eerst de kneepjes van het vouwen van werkstukken volgens de Japanse origami, dan tover je deze vervolgens om tot sieraden, door ze op een broche te plakken, met kralen aan een ketting te rijgen of bijvoorbeeld aan een oorbelhaak te bevestigen. Zowel de techniek van het vouwen als van het maken van sieraden met alles wat je er voor nodig hebt, wordt uitgebreid met behulp van vele tekeningen in kleur uit de doeken gedaan. Het papier wordt met behulp van lijm en een coating sterk en duurzaam gemaakt. Na de uitgebreide uitleg volgen de verrassend leuke projecten, gerangschikt per seizoen. De moeilijkheidsgraad staat vermeld, vele stap-voor-stap-tekeningen begeleiden de tekst. Eindresultaten vallen op kleurenfoto's te bewonderen. Een boek voor vouwers en liefhebbers van het maken van sieraden.

Christien Manni-Gunnink
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen