Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Mountain Dreamer, O. - Zweven op de vleugels van je ziel / de kracht van creativiteit

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mountain Dreamer, O. - Zweven op de vleugels van je ziel / de kracht van creativiteit
Schrijver: Mountain Dreamer, O.
Titel: Zweven op de vleugels van je ziel / de kracht van creativiteit
ISBN: 9789044315165
Uitgever: The House of Books
Bijzonderheid: Goed Zgan. Boek is een gebonden hardcover uitgave met stofomslag. Boek is in zeer goede staat lijkt ongebruikt en ongelezen. Krasjes op cover daarom kwalificatie goed ipv als nieuw. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 29,95
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Creatieve processen leren ons wie we zijn en wat onze plaats is in het grote geheel. In het bijzonder het schrijfproces is een ontdekkingstocht. Wie schrijft, put uit de verborgen bron van zijn eigen creativiteit, ontwikkelt zijn verbeeldingskracht en ontdekt de spiritualiteit die wij allen in ons hebben.
Op basis van haar ervaringen als schrijfster legt Oriah Mountain Dreamer in Zweven op de vleugels van de ziel uit hoe we het best onze creativiteit kunnen aanwenden en hoe we onze inspiratie kunnen kanaliseren om onszelf en onze diepste wensen beter te leren kennen. Aan de hand van praktische adviezen toont Mountain Dreamer ons hoe we gehoor kunnen geven aan de hunkering van onze ziel. Na Reis naar het binnenste van de ziel, Luister naar de stem van je hart en Dansen op het ritme van je ziel, opnieuw een weergaloos boek van een schrijfster die ons steeds weer bij de hand neemt en ons voert naar de persoonlijkheid die we diep in ons hart willen zijn.
Recensie(s)

Veel mensen zouden graag gehoor willen geven aan het diepste verlangen dat in henzelf leeft, maar weten niet hoe. Dit boek geeft op een heel bijzondere en intieme wijze het creatieve proces weer, waarbij je vanuit schrijven, muziek of tekenen en schilderen, start zonder te weten waar te eindigen. Hierdoor ontdek je telkens een nieuw (ziele)stukje van jezelf. De verschillende stadia van dat proces, met voorwaarden en valkuilen, zijn nauwkeurig beschreven. Zoals je diepste verlangen, beginnen, je laten verleiden, werken, risico's en offers en eindigen. Elk hoofdstuk is afgesloten met reflecterende vragen, opdrachten en schrijfoefeningen, zodat de lezer kan ervaren hoe hij zich tot dit procesdeel verhoudt. Door de persoonlijke benadering krijg je een intrigerend inzicht in het creatieve proces in het algemeen en die van de schrijfster in het bijzonder, die door haar schrijfstijl bijna persoonlijk tot je spreekt. De gemakkelijk lezende teksten hebben veel diepgang en grote praktische toepasbaarheid. Een echte aanrader.

E. Stadt
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.