Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Vileisis, Ann - Kitchen Literacy / How We Lost Knowledge of Where Food Comes from and Why We Need to Get It Back

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vileisis, Ann - Kitchen Literacy / How We Lost Knowledge of Where Food Comes from and Why We Need to Get It Back
Schrijver: Vileisis, Ann
Titel: Kitchen Literacy / How We Lost Knowledge of Where Food Comes from and Why We Need to Get It Back
ISBN: 9781597261449
Uitgever: Island Pr, 2008
Bijzonderheid: Redelijk / izgst direct leverbaar ! hardcover met s.o. ongebr.ongelezen. So lichte krasjes en doffe plekjes, boekblok als nieuw, snede bovenzijde n paar zwarte stipjes.
Prijs: € 34,95
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Ask children where food comes from, and they'll probably answer "the supermarket." Ask most adults, and their replies may not be much different. Where our foods are raised and what happens to them between farm and supermarket shelf have become mysteries. How did we become so disconnected from the sources of our breads, beef, cheeses, cereal, apples, and countless other foods that nourish us every day? Ann Vileisis's answer is a sensory-rich journey through the history of making dinner. Kitchen Literacy takes us from an eighteenth-century garden to today's sleek supermarket aisles, and eventually to farmer's markets that are now enjoying a resurgence. Vileisis chronicles profound changes in how American cooks have considered their foods over two centuries and delivers a powerful statement what we don't know could hurt us. As the distance between farm and table grew, we went from knowing particular places and specific stories behind our foods' origins to instead relying on advertisers' claims. The woman who raised, plucked, and cooked her own chicken knew its entire life history while today most of us have no idea whether hormones were fed to our poultry. Industrialized eating is undeniably convenient, but it has also created health and environmental problems, including food-borne pathogens, toxic pesticides, and pollution from factory farms. Though the hidden costs of modern meals can be high, Vileisis shows that greater understanding can lead consumers to healthier and more sustainable choices. Revealing how knowledge of our food has been lost and how it might now be regained, Kitchen Literacy promises to make us think differently about what we eat.
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.