Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Teijgeler, Mark - ABC van meditatie / mediteren, letterlijk mindblowing!

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Teijgeler, Mark
Titel: ABC van meditatie / mediteren, letterlijk mindblowing!
ISBN: 9789402610802
Uitgever: Aerial Media Company B.V.
Bijzonderheid: Goed / zgan. 2015, 1 e druk Gebonden hardcover uitgave. Oogt als nieuw
Prijs: € 74,95
Gratis
Meer info Samenvatting
Mediteren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn en de voordelen zijn groot. Spanning en stress kun je er mee te lijf gaan en het kan je leven ten positieve veranderen. Het is zelfs leuk. Je moet het alleen nog wel doen. In dit inspirerende meditatieboek vind je alle informatie om te leren mediteren en om je meditatiebeoefening te verdiepen. Het boek is zowel voor de beginner als de gevorderde meditatiebeoefenaar en geeft je op een heldere en bevlogen wijze de theorie, oefeningen en aanpak om veel plezier aan meditatie te beleven. Aan de hand van vele praktische artikelen wordt tevens veel aandacht besteed aan de relatie tussen meditatie en het dagelijkse leven. Meditatie hoeft gelukkig niet iets te zijn wat je enkel op een meditatiekussen of in stilte doet. Wanneer je in de dynamiek van het dagelijks leven kunt terugvallen op het meditatieve hier-en-nu-bewustzijn, wordt meditatie pas echt interessant. Wie weet zelfs mindblowing!


Mark Teijgeler (1972) is bedrijfseconoom, ex-investeringsbankier, voormalig topwindsurfer, mindfulness- en meditatietrainer, corporate-athlete coach en oprichter van ABC van Meditatie. In 2004 heeft Mark het roer omgegooid en zijn carrière van bankier ingewisseld voor die van meditatietrainer en sindsdien heeft hij aan vele multinationals, zakenmensen, topsporters en particulieren training gegeven. Marks stijl is down to earth, hedendaags, professioneel en gepassioneerd. In zijn aanpak combineert hij zijn meditatiekennis met zijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en de topsport.
Toon minder
Recensie(s)
Heldere en informatieve handleiding over mediteren, voor een breed publiek. De Nederlandse auteur (1972) is bedrijfseconoom, ex-investeringsbankier (na een muisarm koos hij een andere weg), voormalig topwindsurfer, mindfulness- en meditatietrainer (zoals aan bedrijven en topsporters). Deel een laat de lezer kennismaken met het fenomeen mediteren, waarbij aspecten aan de orde komen als het met aandacht in het hier en nu komen, verschillende soorten meditaties (concentratie-, inzichts- en bewegingsmeditatie en doelgericht en ongericht mediteren), wetenschappelijke aspecten, enkele basistechnieken, praktische zaken en veel voorkomende vragen en valkuilen. Deel twee staat in het teken van verdieping, met meer subtielere aspecten rond thema’s als lichaam, stress en ontspanning. Het slotdeel is voor de ervaren mediteerder, met onder meer visualisatietechnieken, zelfonderzoek en verschillende ‘nu-meditaties’ en zelfs ‘stoppen met mediteren’. Verzorgd, up-to-date, met tipkaders en talrijke citaten. Door zijn didactische opzet en uitwerking geschikt voor zowel beginneling als gevorderde.

J. Hodenius
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.