Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Roman, Sanaya - Overvloed / geld(t) ook voor jou!

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Roman, Sanaya - Overvloed / geld(t) ook voor jou!
Schrijver: Roman, Sanaya
Titel: Overvloed / geld(t) ook voor jou!
ISBN: 9789020270068
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheid: Goed Zgan. Softcover uitgave 1e druk 1995. Boek oogt ongebruikt en zo goed als nieuw. Rug verkleurd. Randen pagina's licht verkleurd. 1 e pagina, heeft een kreuk over paginaZgan Hartelijk groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 44,50
€ 4,00
Meer info Samenvatting
OVERVLOED

geld(t) ook voor jou!

Veel mensen kunnen hun levenswerk geen vorm geven omdat ze niet weten hoe ze het geld en de vaardigheden die ze daarvoor nodig hebben kunnen creëren. Het vermogen om overvloed te scheppen draagt sterk bij aan het vermogen om een leven van waardering en vervulling te leven. Het vermogen om te creëeren - het verwezenlijken van hoop, fantasieën, dromen en visioenen - is een van de belangrijkste vaardigheden waarmee je jezelf meer kracht bij kunt zetten en meer kunt betekenen voor de wereld om je heen. Overvloed geeft aan hoe je geld kunt creëren en andere dingen die je wilt gebruiken als instrumenten voor je levensvreugde en groei, boe je angst, verwarring en schuldgevoelens omtrent geld los kunt laten, je werk weer leuk kunt gaan vinden en waarderen. Je leert ook vertrouwen op en luisteren naar je innerlijke leiding, leert hoe je je grotere potentieel leven kunt inblazen en je zelfvertrouwen kunt laten groeien. Dit boek is een cursus in het creëren van overvloed in ieders leven.
Recensie(s)
Dit via gene zijde gechannelde boek zegt een cursus te zijn in het creeren van overvloed in het leven van de koper. De mens zou voornamelijk door onbewuste angsten en schuldgevoel een negatieve houding ontwikkelen waardoor de toevloed van rijkdom belemmerd wordt. Magische oefeningen en cursief gezette affirmaties kunnen de psyche hersenspoelen. Gedachten creeren de werkelijkheid en wonderen. Alsnog falen is daarna eigen schuld en succes dus geheel eigen verdienste. Rijk zijn, magnetisch Geld en de Juiste Contacten scheppen, is ook Goed zijn, suggereert de schrijfster. In een simpele Californische yuppen-schrijfstijl krijgen we voorbeelden aangereikt van hoe beperkende overtuigingen los te laten, je te verbinden met astrale krachten en een hoger bewustzijn en innerlijk meesterschap te creeren dat boven ons onvolwassen overlevingsgedrag uitstijgt. Je moet leren te doen waar je van houdt. Veel hoofdstukken eindigen met een overzichtelijk werkblad. In het algemeen wordt helaas steeds meer van hetzelfde aangeboden. Grote letter, veel wit.

Redactie
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.