Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Coppens, F. - De Da Vinci Code ontcijferd

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Coppens, F. - De Da Vinci Code ontcijferd
Schrijver: Coppens, F.
Titel: De Da Vinci Code ontcijferd
ISBN: 9789080670082
Uitgever: Frontier Publishing
Bijzonderheid: Goed / zgan. 2e druk 2005, 152pp, softback
Prijs: € 15,00
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Dan Brown's De Da Vinci Code is een internationale bestseller - het best verkochte boek voor volwassenen ooit. Het boek stelt dat het gebaseerd is op feiten een geheim genootschap (de Priorij van Sion), de katholieke organisatie Opus Dei, de schilderijen van Leonardo da Vinci en een ketterse code die daarin verwerkt werd... en het huwelijk tussen Jezus en Maria Magdalena.

In dit boek gaat Filip Coppens in op de feiten en verzinsels van het boek, waarbij de beweringen van Brown in een historisch kader worden geplaatst, en pro en contra tegen elkaar afgewogen worden. Het toont aan dat Brown sterk beïnvloed werd door esoterisch denken dat in de afgelopen twintig jaar bekend raakte en dat door Brown in romanvorm wereldkundig is gemaakt.

Dit boek is een absolute must voor diegenen die de feiten van de verzinsels wenst te scheiden... en de waarheid omtrent de echte ''Da Vinci Code'' wenst te weten.
Toon minder
Recensie(s)
De internationale megabestseller De Da Vinci Code van de Amerikaanse auteur Dan Brown heeft tot een hausse aan artikelen, websites, documentaires en boeken geleid met achtergrondinformatie over, en verduidelijking en weerlegging van de in deze thriller verkondigde theorieen. Dit boekje is er een van, het geeft beknopte informatie over de plekken, gebouwen, schilderijen, (historische) personen, genootschappen, codes en theorieen die in het boek een belangrijke rol spelen, zoals Opus Dei en de priorij van Sion, het Louvre, de Parijse kerk St. Sulpice, Francois Mitterand, Robert Langdon, de Mona Lisa en het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci, de band tussen Jezus en Maria Magdalena, en de reacties van onder meer de katholieke kerk hierop. Met literatuurlijst. Over dit onderwerp verscheen ook De geheimen van de Da Vinci code wat zijn de feiten en wat is fictie?* van Simon Cox. Filip Coppens is co-auteur van Pre-Atlantis (1994), een boekje over Atlantis en de beschaving die eraan vooraf zou zijn gegaan. www.danbrown.com.
(Biblion recensie, Redactie)
To
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.