Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Cassandra Eason - Magie en rituelen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cassandra Eason - Magie en rituelen
Schrijver: Cassandra Eason
Titel: Magie en rituelen
ISBN: 9789043815079
Uitgever: Zuid Nederlandse Uitgeverij
Bijzonderheid: Goed / Izgst.. Hardcover uitgave 2006. Ongebruikt en ongelezen Op achterzijde cover een aantal grote krassen, daarom izgst. boek is als nieuw.
Prijs: € 34,95
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Ontdek in dit praktische handboek hoe magisch krachten en rituelen uw leven op een positieve manier kunnen beïnvloeden. U hebt vast zelf weleens een talisman ingeschakeld voor meer geluk bij een speciale gelegenheid, of een kaars gebrand voor een goede afloop. In dit boek vindt u nog veel meer van die magische gebruiken die u kunt aanwenden om uw leven te veranderen, doelen te gebruiken, uw relaties te verbeteren en uw gezondheid op peil te brengen. Zo wordt uitgelegd hoe u gebruik kunt maken van de krachten die bloemen, planten en kruiden bezitten en van de natuurlijke energieën die uitgaan van de zon, de maan en de seizoenen. Verder legt de auteur uit hoe kleurenmagie werkt, wat u met knopenmagie kunt bereiken, hoe magische vierkanten in elkaar zitten en nog veel meer. Ook komt u te weten welke rituelen u hierbij moet uitvoeren voor een optimaal resultaat. Kortom; Compleet handboek voor magie en rituelen geeft u een compleet overzicht van alle magische toepassingen en laat u zien hoe die een efficiënt instrument kunnen zijn voor een gelukkiger leven.
Recensie(s)
Mensen gebruiken magie als ze iets willen bereiken en de gangbare middelen niet afdoende zijn. Of ze passen het toe om onheil te voorkomen. Er zijn vele soorten magie en talrijke rituelen om naar het gewenste doel te streven. Kleuren, getallen, spreuken en vooral kruiden nemen in het boek een belangrijke plaats in. Tevens is er aandacht voor Wicca oftewel hekserij, een goedaardige vorm van collectieve magiebeoefening. De toepassingen liggen vooral in het dagelijks leven: zet het meubilair eens in de bijenwas want bijen zijn beschermers en zenden boodschappen uit naar de kosmos. Hang het huis vol met kruiden, dat geeft positieve vibraties en allerlei ellende blijft buiten de deur. Kruidnagels zijn niet alleen goed tegen kiespijn, maar ze wekken ook seksuele gevoelens op. Voor wie erin gelooft kan het geen kwaad, maar verwacht geen wonderen. In feite is magie actie ondernemen om de situatie te veranderen. Al die rituelen houden de mens bezig en leiden af van de dagelijkse sores. Jammer dat er geen aandacht is voor het grote belang van magie in niet-westerse culturen. Met index. Inhoudelijk verwant met "Hocus pocus"* van T. Hardie, dat fraaier is vormgegeven.
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.