Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Meurois-Givaudan, A. - Verslag van een reiziger in de astrale wereld / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Meurois-Givaudan, A. - Verslag van een reiziger in de astrale wereld / druk 1
Schrijver: Meurois-Givaudan, A.
Titel: Verslag van een reiziger in de astrale wereld / druk 1
ISBN: 9789020255218
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheid: Redelijk/ izgst. 1989, paperback. Boekje is in heel licht gelezen staat, nauwelijks zichtbare leesvouw, Echter op aan binnenzijde cover/ 1 pagina, heeft eerste eigenaar bladeren gedroogd, dit heeft daar wat bruine vlekjes op geleverd.
Prijs: € 29,95
€ 4,00
Meer info Samenvatting
VERSLAG VAN EEN REIZIGER IN DE ASTRALE WERELD

Waar de astrale wereld precies begint en waar zij ophoudt is vanaf ons standpunt moeilijk te beoordelen. Dat het een kleurrijke en fascinerende wereld is leert ons dit verslag van een reiziger in de astrale wereld. In dit als een roman geschreven verhaal ontmoet de auteur door zijn mediamieke gevoeligheid een spirituele reisgezel die hem meevoert op een boeiende reis door het astrale. In die wereld, parallel aan de onze, is ook natuur en zijn ook dorpen en steden. De auteur bezoekt een ziekenhuis, een bibliotheek, een museum, waarover zijn gids hem van alles weet te vertellen. Het meest boeiende van dit boek is wellicht de visie die de spirituele gids heeft op onze wereld en de problemen waarmee de mensheid in deze fase van haar ontwikkeling wordt geconfronteerd. Verrassend is ook dat je in dit alles toch weer bepaalde universele principes tegenkomst die overal schijnen te gelden.

Recensie(s)
De auteur treedt in een soort trance uit zijn lichaam en reist dan in de astrale wereld, aan de hand van een hoog geestelijk wezen. In die wereld vertelt de gids hem hoe mens, kosmos, wereld, God in elkaar zitten. Het boek past in de esoterische traditie sinds de theosofie. Gesproken wordt ook over Atlantis, pyramiden, reincarnatie, Akasha-kroniek, de verborgen betekenis van alle religies, het ware verstaan van alle godsdienststichters en symbolen. De auteur is vast overtuigd van de waarheid van wat hij in zijn uittreding meemaakt. Of het zo vast en zeker is als hij denkt, is de vraag. De 'levensbeschouwing' die hier naar voren komt is duidelijk herkenbaar als esoterisch, theosofisch en spiritistisch. Zij is in veel opzichten sterk omstreden. Het is ook de vraag of de trance-gebeurtenissen werkelijk voortkomen uit een andere wereld of dat deze hun ontstaan hebben in het kennisbewustzijn van de persoon zelf. De occult-esoterische wereldbeschouwing is uitgewerkt in een aantal dialogen (en niet in romanvorm zoals de flaptekst vermeldt). Goed leesbaar.

(NBD|Biblion recensie, R. Kranenborg.)
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.