Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel books4life 040.


 

Ham, Coen van - Poetry of things - A poem for every day of the year

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ham, Coen van - Poetry of things - A poem for every day of the year
Schrijver: Ham, Coen van
Titel: Poetry of things - A poem for every day of the year
ISBN: 9789082594300
Uitgever: COEN!
Bijzonderheid: 2016, 1e druk (1000 ex.), 752pp, in nieuwstaat, met opdracht van de auteur
Prijs: € 20,00
€ 7,25
Meer info Poetry of things is een kalenderboek met 366 korte Engelstalige gedichten. Poëzie over de emotionele waarde van de alledaagse dingen om je heen. Een kleurrijk koffietafelboek om elke dag opnieuw een nieuwe pagina om te slaan in je leven. Lees iedere dag opnieuw een inspirerend en kleurrijk gedicht en geniet van de poëzie der dingen.

Stel je het gevoel van de bank van oma eens voor, of de geur van je geliefde parfum. Of het geluid van stilte in het theater. Reflecties over een fiets, koffie, boek, schilderij of stoel. Ze zijn treffend verwoord in deze heerlijke dichtbundel.

Dit omvangrijke kalenderboek is een publicatie vol verwondering, waarden, duurzaamheid en rituelen. Deze gedichten bestaan uit vijf regels en volgen een vast rijmschema.

Kunstenaar, ontwerper en inspirator Coen van Ham heeft voor elke dag een gedicht geschreven. Van Ham laat met deze dichtbundel zien hoe mooi en kleurrijk de wereld is. Coen raakt in zijn werk graag de kern. Dat toont hij met zijn kunstwerken, schilderijen, interieurs en producten. En in deze bloemlezing van gedichten.
Boek bekijken

books4life 040 uit Eindhoven

zakelijk

Logo books4life 040

De opbrengst van alle verkochte boeken is bestemd voor Books4Life, een stichting die zich inzet voor mensenrechten en armoedebestrijding. Zie de website voor uitgebreider informatie over onze doelstellingen. Books4Life Eindhoven verkoopt boeken in de winkel (Hertogstraat 2, Eindhoven) en via "Boekwinkeltjes" onder de naam Books4Life 040.
Wij werken zoveel mogelijk met gerecycled verpakkingsmateriaal. Alle bestellingen worden met PostNL verzonden.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.