Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Books 4 Life Utrecht.


 

Mason, Robert G. - Life in de ruimte

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mason, Robert G. - Life in de ruimte
Schrijver: Mason, Robert G.
Titel: Life in de ruimte
ISBN: 9789061823025
Uitgever: Direct Holdings Holland B.V.
Bijzonderheid: 1984, 304 pp., gebonden in harde band, in goede staat
Prijs: € 17,50
€ 6,85
Meer info Met een los bijgevoegd voorwoord van Wubbo Ockels.
In dit Time-Life boek wordt een beeld gegeven van 25 jaar ruimtevaart door de journalisten en fotografen van het tijdschrift Life, die de ruimtevaart (en vooral de Amerikaanse ruimtevaarders) op de voet volgden. Het is vooral een kijk-boek met schitterende foto's, vrijwel alle in kleur, aangevuld met documentatiemateriaal van Life. De foto's zijn van bijschriften voorzien. De indeling is: Tabel van alle vluchten van 1957 t/m 1983 (Russisch en Amerikaans), Projecten Mercury, Gemini, Apollo, Skylab, Space-shuttle en de interplanetaire vluchten. Voorts een niet-Nederlandse bibliografie, en een register. In vergelijking met twee andere belangrijke werken op dit gebied van Chr. Titulaer: "Van spoetnik tot spaceshuttle" (a.i. 83-16-376) en "Een kwart eeuw ruimtevaart" (a.i. 83-37-228), is dit boek, ook door het grotere formaat en de eerste-klas foto's, meer een plaatwerk, dat veel minder feitenmateriaal bevat. Voorts bevat dit boek vrijwel niets over de Russische ruimtevaart. Voor iedereen vanaf ca. 12 jaar met interesse (zelfs alleen oppervlakkige) een prachtig boek.
(NBD|Biblion recensie, Dr. E. Zwijnenberg)
Boek bekijken

Books 4 Life Utrecht

zakelijk

Books 4 Life Utrecht uit Utrecht

Logo Books 4 Life Utrecht

GOED BOEK, GOED DOEL
Books 4 Life Utrecht verkoopt tweedehandsboeken voor het goede doel.
Winkel: Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht
Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 11 tot 17 uur.
Verzendkosten naar België zijn € 8,95.
De boeken die online worden aangeboden, staan niet in de winkel te koop. Stuur via de knop "Stel een vraag" hieronder een bericht als u een boek graag wilt inzien. Dan wordt het voor u in de winkel klaargelegd.
Books 4 Life Utrecht verkoopt tweedehands boeken voor het goede doel en is onderdeel van een keten van Books 4 Life winkels met vestigingen in 6 steden. 90% van de omzet wordt geschonken aan goede doelen. De helft gaat naar Amnesty International en Oxfam/Novib. De andere helft naar lokale goede doelen die door de vrijwilligers zelf worden geselecteerd.
In de winkel van Books 4 Life Utrecht tref je een gevarieerd aanbod van mooie boeken, LP's, CD's & DVD's die bijzonder schappelijk geprijsd zijn (€1, €3, en €5). De winkel draait volledig op vrijwilligers.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.