Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel bookshopboys.


 

Clerk Maxwell, James - Electricity and Magnetism

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Clerk Maxwell, James - Electricity and Magnetism
Schrijver: Clerk Maxwell, James
Titel: Electricity and Magnetism
ISBN:
Uitgever: The Clarendon Press, Oxford, 1904
Bijzonderheid: Vol. I & II; 2e druk van de 3e uitgave. Ex-bibliotheek ex. in de originele uitgeversbanden.
Prijs: € 395,00
Meer info Hardcovers, bruin linnen, ca 15 x 22,5 cm, ruggen met gouden belettering. Vol I: (XXXii = voorwoorden bij 1e, 2e en 3e druk), 506, platen I t/m XIII. Vol. II: (XXiV = uitgebreide inhoudsopgave beide dln.), 500, platen XIV t/m/ XX, 16 blz. met uitg. adv. Illustr. binnen de tekst.
Ex-"Bilbliotheek Technische Dienst" set; op de ruggen is met witte inkt het jaartal 1904 geschreven als ook "Elect. 59". Op beide voorplatten een restant van een etiketje. In vol.II bibl.stempel op binnenzijde voorplat, schutblad en titelpagina; op voorste schutbladen staat gestempeld "ELECT" met eronder in handschrift 58, resp. 59. De banden zijn wat sleets aan hoeken en randen, boekblokken vast in de band; boekblok vol. I aan buitenzijde vlekkerig. Inwendig hier en daar een vlekje, overigens schoon en fris.
Boek bekijken

bookshopboys uit Den Haag

zakelijk
In de zomer vanaf midden mei sta ik op zondagen op het Lange Voorhout 2e kraam rechts vanaf Hotel Des Indes in Den Haag met de betere kunstboeken en top grafisch werk van bijv. Kees van Dongen en Escher. Ook heb ik dan wat kwalitatief goede schilderijen bij me.
Graag tot ziens!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.