Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Booksque.


 

Kuitert, Lisa - Over redactie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kuitert, Lisa - Over redactie
Schrijver: Kuitert, Lisa
Titel: Over redactie
ISBN: 9789045701486
Uitgever: Augustus
Bijzonderheid: 2008, 143pp, paperback, als nieuw. Uit serie ' de Schrijfbibliotheek'.
Prijs: € 9,00
Meer info Tekst van achterkant:
Wie met enige ambitie en talent een boek schrijft, komt vroeg of laat bij een uitgeverij terecht. Daar zal een redacteur zich over het manuscript buigen en je bijstaan bij het vervolmaken van het boek.
Maar wat moet men zich bij zo iemand voorstellen? Is hij - vaker een zij - een vlijmscherpe bovenmeester die overal commentaar op levert, of de lieve moeder die je schouderklopjes geeft? Wat zijn de gewoontes en gebruiken in deze bedrijfstak?

In 'over Redactie' zet Lisa Kuitert uiteen wat een redacteur doet met jouw tekst. Welke belangen heeft een redacteur, en wat is goed voor jou? Wat zijn je rechten en plichten, en wat te doen als een redacteur van uitgeverij verandert? Deze en andere onderwerpen komen aan de orde in dit deel van De Schrijfbibliotheek.

Lisa Kuitert is hoogleraar Boekwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en leidt sinds 1999 redacteuren op. Zij publiceert daarnaast over uitgeverijen en boekcultuur in onder Vrij Nederland en De Boekenwereld.
Boek bekijken

Booksque uit Eindhoven

particulier

Logo Booksque

Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Na ontvangst van betaling worden boeken stevig verpakt verzonden. Verzendkosten (onder voorbehoud van tussentijdse wijziging) : brievenbuspakje tot 350 gr. €3,65, pakket € 6,95 via PostNL.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.