Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS TO DESIRE.


 

Oranje, Eloise van (tekst) & Noëlle Smit (illustraties) - KLEREN GENOEG! Serie: "Onze Wereldboeken" (gesponsored door Unilever Nederland)

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Oranje, Eloise van (tekst) & Noëlle Smit (illustraties)
Titel: KLEREN GENOEG! Serie: "Onze Wereldboeken" (gesponsored door Unilever Nederland)
ISBN: 8720182675392
Uitgever: Blue in Green Publishing z.pl. (= Amsterdam) en z.j. (= 2023)
Bijzonderheid: Hardback, hardcover. Ingebonden, in glanzende, kleurrijke omslag. Oblong-formaat: 25,5x20cm. Tekst met illustraties (in kleur). Pg's. 25. Conditie: puntgaaf, want: nieuw
Prijs: € 8,95
Meer info 'Dit is deel 3 van de serie "Onze Wereldboeken".
Dit zijn thematische prentenboeken die het gersprek tussen kinderen en volwassenen stimuleren om onze wereld beter leefbaar en duurzaam te maken.
Het blijft niet bij praten. Daarom werkt Onze Wereldboeken samen met goede doelen. Voor deel 3 is dat met de Schone Kleren Campagne over het duurzaam omgaan met kleding'.

"Kleren genoeg!
'En nu weg met al die kleren!'. De moeder van Vivian is het zat. De kasten puilen uit, maar Vivian blijft maar nieuwe kleren bestellen. Begrijpt Vivian wat de gevolgen daarvan zijn? En wat gebeurt er als ze opeens een T-shirt van vroeger met herinneriongen aan haar opa in de kledingkast tegenkomt?

Eloise van Oranje bracht haar jeugd door in Brussel. Nu studeert ze aan de Hoge Hotelschool in Amsterdam.
Ze geeft haar volgers op Instagram en TikTok een kijkje in haar privéleven en is open over hoe ze zich voelt en wat haar bezighoudt. Zo is ze gek op ode en shopt ze haar items het liefste vintage.

Noëlle Smit illustreerde vele kinderboeken die in meer dan toen talen vertaald zijn. In 2011 won het boek 'Fiet wil rennen' van Bibi Dumon Tak en Noëlle Smit de prijs Prentenboek van het jaar.
In 2021 kreeg ze de Zilveren Penseel voor 'Vuilnisvarkens Job en Bob'.
Boek bekijken

BOOKS TO DESIRE uit Zaltbommel

particulier

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.