Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Bo's books.


 

Smit, Eric - Nina - de onweerstaanbare opkomst van een power lady

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Smit, Eric - Nina - de onweerstaanbare opkomst van een power lady
Schrijver: Smit, Eric
Titel: Nina - de onweerstaanbare opkomst van een power lady
ISBN: 9789044614657
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheid: 2010, 352pp, paperback, in gebruikte staat
Prijs: € 4,50
€ 5,95
Meer info Nina Brink was de hoofdrolspeelster in de geruchtmakendste introductie die de Amsterdamse Effectenbeurs ooit beleefde. Op het hoogtepunt van de internetbubbel werd haar zwaar verliesgevende bedrijf World Online kortstondig op 47 miljard euro gewaardeerd. Nina was even de meest begeerde vrouw van Nederland. Maar de liefde van het publiek sloeg abrupt om in haat toen de koers instortte en toen bleek dat Nina zelf de meeste van haar aandelen enkele maanden eerder al had verkocht. Daarmee eindigde voor haar de beursgang in een tragedie: wel het geld, niet het aanzien.
Deze onthullende reconstructie van haar loopbaan toont niet alleen het beeld van een op rijkdom en status beluste zakenvrouw, maar ook dat van haar grenzeloos opportunistische omgeving. Managers, ondernemers, artiesten, politici, advocaten en bankiers: velen dachten beter van haar te kunnen worden. Sommigen waren ook bereid daarvoor grote offers te brengen.

Opbrengst gaat naar Support Casper - voor baanbrekend onderzoek, tegen alvleesklierkanker.
Boek bekijken

Bo's books uit Bergen op Zoom

particulier

Logo Bo's books

***Geen reactie na 2 dagen: kijk dan eens in de SPAM-map***
Met de aankoop van deze boeken steun je Support Casper: Support Casper zamelt geld in om onderzoek naar innovatieve behandelmethoden voor alvleesklierkanker te kunnen bekostigen. Aan deze ziekte sterven dagelijks acht mensen; het is de meest dodelijke vorm van kanker.
Met meer dan 1600 titels in mijn Boekwinkeltje, en regelmatige verse aanvoer, is rondneuzen in mijn winkeltje zeker aan te raden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.