Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Bo's books.


 

Christiaanse, N. - De Bleshof Pepijn is de allerliefste

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Christiaanse, N. - De Bleshof Pepijn is de allerliefste
Schrijver: Christiaanse, N.
Titel: De Bleshof Pepijn is de allerliefste
ISBN: 9789020674231
Uitgever: Kluitman
Bijzonderheid: 2005, 96pp, Gebonden
Prijs: € 3,50
€ 4,24
Meer info 'Kijk eens die heb je verdiend na zo'n fijne rit.' Reka houdt een dikke wortel voor Pepijns neus. Van alle pony's op De Bleshof rijdt Reka het liefst op Pepijn. 'Reka kan ik je even spreken?' Voor de stal staat Stef de baas van de Bleshof. Zijn gezicht staat ernstig. 'Je weet toch dat Jasper gebruikt werd voor rijlessen op een school?' Reka knikt. Jasper is de lieve haflinger die net op de Bleshof is komen wonen. 'Nu Jasper met pensioen is hebben ze een andere pony nodig voor de lessen' gaat Stef verder. 'Dus leen ik Pepijn uit aan die school.' 'Wat?' schrikt Reka. 'Pepijn mag niet weggaan.' Reka slaat haar armen om de stevige ponynek. Maar Pepijn gaat toch. En op de school zijn ze zo tevreden over hem dat hij er misschien wel blijft. Dus komen Reka en haar vrienden in actie om Pepijn terug te krijgen. Want Pepijn is de allerliefste!
In nieuwstaat.
Opbrengst gaat naar Support Casper - voor baanbrekend onderzoek, tegen alvleesklierkanker.
Boek bekijken

Bo's books uit Bergen op Zoom

particulier

Logo Bo's books

***Geen reactie na 2 dagen: kijk dan eens in de SPAM-map***
Met de aankoop van deze boeken steun je Support Casper: Support Casper zamelt geld in om onderzoek naar innovatieve behandelmethoden voor alvleesklierkanker te kunnen bekostigen. Aan deze ziekte sterven dagelijks acht mensen; het is de meest dodelijke vorm van kanker.
Met meer dan 1600 titels in mijn Boekwinkeltje, en regelmatige verse aanvoer, is rondneuzen in mijn winkeltje zeker aan te raden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.