Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Bo's books.


 

Buzan, Tony - Gebruik je verstand / met de beroemde Mind Map-techniek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Buzan, Tony - Gebruik je verstand / met de beroemde Mind Map-techniek
Schrijver: Buzan, Tony
Titel: Gebruik je verstand / met de beroemde Mind Map-techniek
ISBN: 9789032505301
Uitgever: de Kern
Bijzonderheid: 1997, paperback
Prijs: € 7,00
€ 3,95
Meer info Enkele jaren geleden probeerde een middelmatige Engelse student een plaats te bemachtigen aan de universiteit van Cambridge. Zijn kansen werden - gezien zijn voorgaande resultaten - gering geacht. Maar deze student had Gebruik je verstand gelezen en paste Tony Buzans Mind Map-techniek toe. Hij werd toegelaten, slaagde summa cum laude en kreeg een topbean bij een multinational! De door Tony Buzan ontwikkelde denk- en geheugentechnieken zijn makkelijk aan te leren en leveren opzienbarende resultaten op. Gebruik je verstand is inmiddels in meer dan 20 talen vertaald - en wereldwijd zijn er meer dan een miljoen exemplaren van verkocht. In deze geheel herziene editite ontsluiert Buzan de laatste bevindingen over ons brein, beschrijft nog gedetailleerder hoe wil ons volledige denkpotentieel kunnen benutten en geeft uitvoerig voorbeelden van praktische toepassingen van zijn Mind Map-techniek.
Gebruik je verstand, niet alleen voor de student die zijn studiecapaciteit wil vergroten, of voor de manager die zijn probleemoplossend vermogen wil opvijzelen, maar voor iedereen die zijn verstand effectiever en efficiƫnter wit gebruiken.
Boek bekijken

Bo's books uit Bergen op Zoom

particulier

Logo Bo's books

***Geen reactie na 2 dagen: kijk dan eens in de SPAM-map***
Met de aankoop van deze boeken steun je Support Casper: Support Casper zamelt geld in om onderzoek naar innovatieve behandelmethoden voor alvleesklierkanker te kunnen bekostigen. Aan deze ziekte sterven dagelijks acht mensen; het is de meest dodelijke vorm van kanker.
Met meer dan 1600 titels in mijn Boekwinkeltje, en regelmatige verse aanvoer, is rondneuzen in mijn winkeltje zeker aan te raden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.