Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Bo's books.


 

Graaf, Margriet de - De Duifdief

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Graaf, Margriet de - De Duifdief
Schrijver: Graaf, Margriet de
Titel: De Duifdief
ISBN: 9789026613432
Uitgever: Callenbach
Bijzonderheid: 2006, Gebonden, zeer goede staat
Prijs: € 3,50
€ 3,84
Meer info Tes en Tom zien een duif in de boom. Tom ziet dat de duif geen ring om zijn poot heeft. De duif is niet van buurman Boot weet Tom. Hij vertelt Tes dat de buurman duiven heeft die meedoen aan wedstrijden. Tes wil de duiven ook graag zien en daarom gaan ze samen naar hem toe. Hij laat Tes en Tom de duiven zien en weet er een heleboel over te vertellen. Ze mogen meehelpen met het schoonmaken van de hokken en vinden alles reuze interessant. Op een dag staat er een politieauto bij buurman Boot voor de deur. Tes en Tom schrikken! Wat is er aan de hand?
Boek bekijken

Bo's books

particulier

Bo's books uit Bergen op Zoom

Logo Bo's books

***Geen reactie na 2 dagen: kijk dan eens in de SPAM-map*** (Het gebeurt helaas vaak dat communicatie via Boekwinkeltjes in de SPAM-folder terecht komen.)
Met de aankoop van deze boeken steun je Support Casper: Support Casper zamelt geld in om onderzoek naar innovatieve behandelmethoden voor alvleesklierkanker te kunnen bekostigen. Aan deze ziekte sterven dagelijks acht mensen; het is de meest dodelijke vorm van kanker.
Met meer dan 800 titels in mijn Boekwinkeltje, en regelmatige verse aanvoer, is rondneuzen in mijn winkeltje zeker aan te raden.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.