Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Budget Boek.
Mueller, Tina G. - The Professional Chef's Book of Charcuterie Pates, Terrines, Timbales, Galantines, Sausages, and Other Culinary Delights
De vraag gaat over de volgende titel:
Schrijver: | Mueller, Tina G. |
---|---|
Titel: | The Professional Chef's Book of Charcuterie Pates, Terrines, Timbales, Galantines, Sausages, and Other Culinary Delights |
ISBN: | 9780442264253 |
Uitgever: | CBI Book |
Bijzonderheid: | 1987, 276 pp, gebonden, Conditie : Nieuw |
Prijs: | € 29,95 |
Meer info | This book will help you master the art of charcuterie. Over 300 professionally tested recipes highlight this comprehensive guide. Unlike most charcuterie recipes, the exceptional dishes in the book are not limited to traditional pork charcuterie here encompasses meats, fish, vegetables and fruits. Suggestions for variations and substitutions offer many innovative ways to prepare and serve fine charcuterie. |
Boek bekijken |
Prijzen zijn exclusief portokosten.
Wij hebben geen fysieke winkel meer maar een boek bekijken of afhalen is altijd mogelijk na contact.
Wij hebben geen fysieke winkel meer maar een boek bekijken of afhalen is altijd mogelijk na contact.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.