Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel exlibris.


 

leo peters - uit peters pen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: leo peters - uit peters pen
Schrijver: leo peters
Titel: uit peters pen
ISBN:
Uitgever: gemeente woerden
Bijzonderheid: brochure,,40 pag. archivaris in woerden e.d
Prijs: € 15,00
Gratis
Meer info Pauselijke onderscheiding voor vrijwilliger Leo Peters in Sint-Jan
DEN BOSCH – Vrijwilliger Leo Peters (78) bij de Sint-Janskathedraal heeft de pauselijke onderscheiding van Ridder in de Orde van Sint-Silvester ontvangen. Plebaan Geertjan van Rossem reikte de onderscheiding in de Sint-Jan aan de sinds 2004 in Den Bosch wonende Peters uit.De in Amstelveen geboren Peters was in het dagelijks leven archivaris bij de gemeente Woerden en omgeving (Rijnstreek), voorzitter van de Regionale Historische Vereniging en redacteur van het Historisch Tijdschrift.
We maken kennis met een nieuwe broeder binnen het apos­to­laat. Zijn naam is Leo Peters. Geboren 18 april 1940 te Am­stel­veen. Gehuwd in 1962. Zijn vrouw en hij hebben twee kin­de­ren. Na enige omz­wer­vingen kwam hij naar Woer­den, vanwege zijn beroep, als archiva­ris in het streekarchief. Na zijn pensione­ring kwam hij naar het zui­den, in ’s-Hertogen­bosch.

Hij is al jaren vrij­wil­li­ger in de Sint-Jan en zeer betrokken bij de organi­sa­tie van deze Sint-Jan. Hij is tevens proost van de acolieten en is lang voor­ge­gaan in het mid­dag­ge­bed. Ik heb hem leren kennen toen hij bij de POG (Pas­to­rale Ontvangst Groep) werk­zaam was. Regel­ma­tig kwam Leo me halen en wees me dan, op de verdrie­tige mens, bijna altijd had Leo dat goed gezien. Hij heeft een sterk invoelend vermogen en dat is nodig in het apos­to­laat.
Boek bekijken

exlibris uit Baarn

Deze verkoper heeft nog niet aangegeven een particuliere of zakelijke verkoper te zijn

Logo exlibris

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.