Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel CANON SOCIAAL WERK.


 

Nijboer, Marijke - Achter de voordeur / Vijf jaar meekijken bij gedwongen opvoedondersteuning aan een Rotterdams gezin

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nijboer, Marijke - Achter de voordeur / Vijf jaar meekijken bij gedwongen opvoedondersteuning aan een Rotterdams gezin
Schrijver: Nijboer, Marijke
Titel: Achter de voordeur / Vijf jaar meekijken bij gedwongen opvoedondersteuning aan een Rotterdams gezin
ISBN: 9789077024867
Uitgever: Uitgeverij De Graaff
Bijzonderheid: 2017, 128 pp, paperback
Prijs: € 4,75
€ 4,04
Meer info In een met vuilniszakken dichtgeplakte woonkamer leven Stefan en Martina met hun kinderen op een matras. Ze wiegen hun zoontjes maar praten nauwelijks met ze. Vijf jaar later doet het gezin spelletjes en staan er meubels; allemaal dankzij de gedwongen opvoedondersteuning. Hoe kon het dat deze ouders niet wisten hoe ze een huis moesten bewonen? En zijn ze beter geworden van de opgelegde hulp? Journalist Marijke Nijboer keek vijf jaar 'achter de voordeur' mee met de hulpverlening aan dit multiprobleemgezin. Ze beschrijft beeldend hoe hulpverleners worstelen en Stefan en Martina opkrabbelen. Als de kinderen toch uit huis worden geplaatst, rijst de vraag: (hoe) kunnen deze ouders hun kinderen terugkrijgen? In het laatste hoofdstuk kijken ouders en hulpverleners terug en schetst Kees Bakker(Nederlands Jeugdinstituut) hoe de hulpverlening aan multiprobleemgezinnen beter kan.
Boek bekijken

CANON SOCIAAL WERK

zakelijk

CANON SOCIAAL WERK uit Amsterdam

Logo CANON SOCIAAL WERK

De Canon sociaal werk is het digitale wikipendium voor de geschiedenis van de sociale sector, in de meest brede betekenis van het woord. Auteurs en medewerkers van de website www.canonsociaalwerk.eu bieden in dit antiquariaat boeken voor een vriendenprijs aan. Met de opbrengst kan deze CANON-website zich verder ontwikkelen.
Bestellingen die verzonden moeten worden naar onze zuiderburen krijgen het tarief in rekening voor verzending vanuit Nederland naar Belgiƫ.