Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel CANON SOCIAAL WERK.


 

Kwakkelstein, Tobias, Dam, Aart van, Ravenzwaaij, Ardaan van (red.) - Omslag. Perspectieven voor goed bestuur in 2020.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kwakkelstein, Tobias, Dam, Aart van, Ravenzwaaij, Ardaan van (red.) - Omslag. Perspectieven voor goed bestuur in 2020.
Schrijver: Kwakkelstein, Tobias, Dam, Aart van, Ravenzwaaij, Ardaan van (red.)
Titel: Omslag. Perspectieven voor goed bestuur in 2020.
ISBN: 9789462360174
Uitgever: Boom Lemma uitgevers - Essayreeks
Bijzonderheid: 2013, 158 pp., paperback
Prijs: € 4,00
€ 4,50
Meer info Naar welk type samenleving zijn we op weg, hoe gaan overheid en samenleving zich tot elkaar verhouden en wat betekent dat voor de rol van het openbaar bestuur? Dit zijn vragen die gesteld moeten worden, omdat zich wezenlijke transformaties voordoen in de samenleving. Het is niet mogelijk om met zekerheid te zeggen in welke richting deze transformaties zich zullen ontwikkelen: we leven in complexe, spannende en soms ook verwarrende tijden. Tijden die vragen om nieuwe, gedurfde analyses, interpretaties en conclusies. Een aantal gezaghebbende wetenschappers en opiniemakers is daarom gevraagd om op een aantal kernaspecten te reflecteren: terugtredende overheid, burgerschap, Europa, democratie, pensioenen. Welke ontwikkelingen zullen zich op deze en andere themas voordoen, waartoe zullen politieke, maatschappelijke en sociaaleconomische ontwikkelingen (kunnen) leiden en vraagt dit alles om een omslag in ons denken over de rol en verantwoordelijkheid van het openbaar bestuur? Kan Goed Bestuur behoorlijk, responsief en resultaatgericht hier een bruikbaar kompas zijn? Het resultaat van deze zoektocht is een boeiende verzameling essays, prikkelend vaak en stimulerend voor ons denken over de invulling van Goed Bestuur in 2020. Met bijdragen van: Albert Jan Kruiter, Paul Frissen, Bas Heijne, Henno Theisens, Henriƫtte Prast, Anton Hemerijck, Rudy Andeweg, Stine Jensen, John Jansen van Galen en Wim Derksen. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie.
Boek bekijken

CANON SOCIAAL WERK

zakelijk

CANON SOCIAAL WERK uit Amsterdam

Logo CANON SOCIAAL WERK

De Canon sociaal werk is het digitale wikipendium voor de geschiedenis van de sociale sector, in de meest brede betekenis van het woord. Auteurs en medewerkers van de website www.canonsociaalwerk.eu bieden in dit antiquariaat boeken voor een vriendenprijs aan. Met de opbrengst kan deze CANON-website zich verder ontwikkelen.
Bestellingen die verzonden moeten worden naar onze zuiderburen krijgen het tarief in rekening voor verzending vanuit Nederland naar Belgiƫ.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.