Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel CANON SOCIAAL WERK.


 

Nekkers, Jan - Wijzer in de toekomst. Werken met toekomstscenario's.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nekkers, Jan - Wijzer in de toekomst. Werken met toekomstscenario's.
Schrijver: Nekkers, Jan
Titel: Wijzer in de toekomst. Werken met toekomstscenario's.
ISBN: 9789047001010
Uitgever: Business Contact
Bijzonderheid: 2006, (vijfde druk 2011), 224pp, paperback
Prijs: € 5,00
€ 4,50
Meer info Jan Nekkers laat u met ‘Wijzer in de toekomst’ zien hoe u een scenariotraject kunt opzetten en uitvoeren. Er zijn genoeg boeken over toekomstscenario's, maar doorgaans zijn die erg abstract en theoretisch. 'Wijzer in de toekomst’ is, zelfs 17 drukken later, hét boek dat u op een praktische eenvoudig toe te passen wijze laat zien waaraan u moet denken als u overweegt scenario's wilt gebruiken, en zo ja, welke. Het kan ook zijn dat u ze zelf moet schrijven; ook daarbij bewijst dit boek goede diensten. Per stap worden de do's en don’ts en mogelijke valkuilen aangegeven.

Voor alle beleidsmakers die geen extern bureau of eigen afdeling Scenarioplanning (willen) hebben, is dit verplichte literatuur.
Boek bekijken

CANON SOCIAAL WERK

zakelijk

CANON SOCIAAL WERK uit Amsterdam

Logo CANON SOCIAAL WERK

De Canon sociaal werk is het digitale wikipendium voor de geschiedenis van de sociale sector, in de meest brede betekenis van het woord. Auteurs en medewerkers van de website www.canonsociaalwerk.eu bieden in dit antiquariaat boeken voor een vriendenprijs aan. Met de opbrengst kan deze CANON-website zich verder ontwikkelen.
Bestellingen die verzonden moeten worden naar onze zuiderburen krijgen het tarief in rekening voor verzending vanuit Nederland naar België.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.