Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel CANON SOCIAAL WERK.


 

Jutta Chorus - Afri. Leven in een migrantenwijk.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jutta Chorus - Afri. Leven in een migrantenwijk.
Schrijver: Jutta Chorus
Titel: Afri. Leven in een migrantenwijk.
ISBN: 9789025420413
Uitgever: Contact
Bijzonderheid: 2009, 372 pp., paperback
Prijs: € 3,95
€ 4,50
Meer info Afri is de kroniek van een negentiende-eeuwse migrantenwijk, die in veertig jaar tijd een Turkse en Marokkaanse enclave werd. Het is het verhaal van de katholieke havenarbeiders die de eerste gastarbeiders belaagden, maar die later niet meer waren opgewassen tegen hun overmacht. Het is het verhaal van de Turkse familie Soyçiçek die op een kluitje woont en zich nooit met Nederland heeft kunnen verzoenen. Het verhaal van Mehem, de jonge Marokkaan, die met de wetten van zijn familie brak, zichzelf ontplooide en een kind kreeg met zijn Nederlandse vriendin. Het is het verhaal van moed en onvermogen, van huisvrouw Marian van Rooijen, die elke dag haar eigen wijk schoonveegt, van een onverschillige gezinscoach en van een slome stadsmarinier. Jutta Chorus verbleef anderhalf jaar in de Rotterdamse Afrikaanderwijk en beschreef van binnenuit de grootste verandering die zich na de oorlog in Nederland voltrok.'
Boek bekijken

CANON SOCIAAL WERK

zakelijk

CANON SOCIAAL WERK uit Amsterdam

Logo CANON SOCIAAL WERK

De Canon sociaal werk is het digitale wikipendium voor de geschiedenis van de sociale sector, in de meest brede betekenis van het woord. Auteurs en medewerkers van de website www.canonsociaalwerk.eu bieden in dit antiquariaat boeken voor een vriendenprijs aan. Met de opbrengst kan deze CANON-website zich verder ontwikkelen.
Bestellingen die verzonden moeten worden naar onze zuiderburen krijgen het tarief in rekening voor verzending vanuit Nederland naar België.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.