Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Communikans.


 

Karin Michaƫla Kolijn - Jouw stem in leiderschap

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Karin Michaƫla Kolijn
Titel: Jouw stem in leiderschap
ISBN: 97882372700
Uitgever: KKida Delft 2015
Bijzonderheid: In zeer goede staat. Klein vlekje op zijkant.
Prijs: € 2,40
€ 4,85
Meer info Je bent leidinggevende en wilt altijd de hoogste doelen bereiken. Prachtige targets, een tevreden directie en gelukkige teamleden. Je streeft authentiek leiderschap na. Voor je team wil je een inspiratiebron zijn, de motivator, degene die de richting en het tempo aangeeft. Je bent dus de hele dag in gesprek. Wat je misschien nog niet wist, is dat wie jij bent en hoe jij je voelt, doorklinkt in je stem. Sterker nog: jouw stem is een van de belangrijkste instrumenten in je leiderschap.

In Jouw stem in leiderschap volgen we Guido, een manager. Vroeger een harde manager, maar doordat hij werkt aan zijn stemgebruik, komt hij steeds dichter bij zijn gevoel en wordt steeds meer de manager die bij zijn persoonlijkheid past. Dit is soms best lastig, zeker omdat hij net een reorganisatie leidt. Hij twijfelt: word ik niet een te softe manager nu ik mijzelf meer door laat klinken in mijn stem? Het tegendeel blijkt!
Aan het eind van ieder hoofdstuk staan adviezen voor het gebruik van je stem (stemtips) waarmee je jouw stem kunt trainen en kunt werken aan jouw authentiek leiderschap. Op de bijbehorende Facebookpagina zijn alle oefeningen te zien op video.

ISBN 978 O 82372700

Over de auteur:
Drs. Karin Michaela Kolijn is zangeres en stemcoacn.
www.Kkida.com
Boek bekijken

Communikans uit Haren

particulier
Let op: Communikans reageert als regel binnen 2 dagen. Als u, na een bestelling, dan nog geen berichtje hebt ontvangen, kan het zijn dat de reactie in uw SPAM-box is terechtgekomen.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.