Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel CuisineRivièra.


 

Nigro, Raffaele - De vuren van het zuiden

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Nigro, Raffaele
Titel: De vuren van het zuiden
ISBN:
Uitgever: Amsterdam : Wereldbibliotheek, 1993. Mooie paperback.
Bijzonderheid: Mooie paperback met flappen in goede staat, wat lichte slijtage. ZIe "meer info". Op de cover een schilderij van J.W.M. Turner.
Prijs: € 2,50
€ 4,85
Meer info Raffaele Nigor, De vuren van het zuiden

Paperback in goede staat, met wat lichte slijtage aan de randjes van de kaft, en een plekje aan de bovenzijde van de pagina's. Verder goed.

Een levendig epos van vier generaties Italiaanse boeren, zo fantastisch verbeeld dat critici de verbelijking met Gabriel García Márquez Honderd jaar eenzaamheid hebben gemaakt.

'Proza dat zingt en vibreert... Nigro geeft in oude en nieuwe woorden sprookjes, spreekwoorden en tradities weer. hij laat tijden ontstaan met een lichtheid alsof hij ze gewoon uit zijn herinnering opdipet.' (Il Giorno).

Een prachtig generaties omspannend epos voor heerlijk zomerlezen.
Boek bekijken

CuisineRivièra uit Leiden

particulier
Omdat het privé verkoop betreft, is ruilen en terugsturen niet mogelijk (zoals bepaald in de EU-wetgeving voor privé verkopers). ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Gecombineerde verzending is mogelijk. Soms passen meerdere boeken nog in een brievenbuspakje. Voor 6,75 euro kan CuisineRivièra tot 30 kg boeken versturen. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Vragen? Stuur een mailtje! ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.