Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenetalage.


 

Clancy, Tom - De meedogenlozen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Clancy, Tom - De meedogenlozen
Schrijver: Clancy, Tom
Titel: De meedogenlozen
ISBN:
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers B.V., Utrecht
Bijzonderheid: 1994, dikke paperback, leesvouwen in rug, naam op schutblad afgeplakt, iets verkleurd, verder in goede staat, 583 blz.
Prijs: € 3,95
€ 7,70
Meer info Formaat: 23,5x15,5x5 cm. Ex-marineman John Kelly wacht een mogelijk dodelijke, bijna onuitvoerbare opdracht. In Vietnam stond hij bekend als de Slang', de man wiens voetstappen nooit gehoord werden, wiens spoor niet te achterhalen was.
Maar nu, terug in de Verenigde Staten, weet men hem maar al te goed te vinden. Admiraal James Greer van de inlichtingendienst heeft iets zeer speciaals met hem voor. Ook Dutch Maxwell, sous-chef Operatiën
Vliegtuigzaken, heeft zo zijn bedoelingen met John. Maar pas echt sinister zijn de plannen van de drugsmaffia, die Kelly snel en pijnlijk duidelijk maakt dat mensen niet meedogenloos worden geboren, maar gemaakt.
Maar Kelly vecht terug onder zijn nieuwe identiteit als John Clark. Uit naam van alles waar hij voor staat moet John, om zijn eigen leven te redden, een grens overschrijden die hem tot in de zwartste diepten van
de onderwereld voert, van waaruit terugkeer zeer twijfelachtig is...
Boek bekijken

De Boekenetalage uit Dinxperlo

particulier
Standaard is de verzending via PostNL. Op verzoek ook mogelijk via DPD voor euro 6,50 binnen Nederland.
Bij bestellingen in één keer van totaal meer dan 35 euro, geen verzendkosten. Ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen.
SOMS KOMEN ONZE BERICHTEN IN DE SPAM-BOX TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.