Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenetalage.


 

Finder, Joseph - Bedrijfsongeval

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Finder, Joseph - Bedrijfsongeval
Schrijver: Finder, Joseph
Titel: Bedrijfsongeval
ISBN:
Uitgever: Uitgeverij Luitingh - Sijthoff B.V. Amsterdam
Bijzonderheid: 2006, dikke paperback, lichte leesvouwtjes in rug, naam op schutblad afgeplakt, verder in prima staat, 432 blz.
Prijs: € 4,95
€ 7,70
Meer info Formaat:23x15x4 cm. Als directeur van de Stratton Corporation, een grote fabrikant van kantoormeubelen en de belangrijkste werkgever van het Amerikaanse stadje Fenwick, is Nick Conover een populair man. Maar als hij noodgedwongen de helft van zijn personeel ontslaat, slaat de stemming om.
Er wordt bij hem ingebroken en eer verschijnen dreigende teksten op zijn muur. Van de plaatselijke politie krijgt Mick weinig hulp, zelfs niet als zijn hond dood in het zwembad wordt gevonden. Als hij besluit de bescherming van zijn huis en gezin zelf ter hand te nemen, gaan de zaken volledig mis.

Intussen gebeuren er vreemde dingen in zijn bedrijf: het bestuur lijkt tegen hem samen te spannen en zijn ooit zo betrouwbare financieel directeur neemt eigenmachtig beslissingen die op zijn zachts gezegd opmerkelijk zijn. De enige die Nick nog kan vertrouwen is Eddie Rinaldi, een oude vriend én zijn hoofd beveiliging.
Welke vijandige krachten hebben het voorzien op hem, zijn gezin en Stratton? Samen met Eddie probeert Nick het antwoord te vinden op deze vraag, voor het te laat is...
Boek bekijken

De Boekenetalage uit Dinxperlo

particulier
Standaard is de verzending via PostNL. Op verzoek ook mogelijk via DPD voor euro 6,50 binnen Nederland.
Bij bestellingen in één keer van totaal meer dan 35 euro, geen verzendkosten. Ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen.
SOMS KOMEN ONZE BERICHTEN IN DE SPAM-BOX TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.