Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenetalage.


 

Jong, Oek de - Het visioen aan de binnenbaai

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jong, Oek de - Het visioen aan de binnenbaai
Schrijver: Jong, Oek de
Titel: Het visioen aan de binnenbaai
ISBN:
Uitgever: Uitgeverij Augustus - Atlas Contact Amsterdam - Antwerpen
Bijzonderheid: 2016, paperback met flappen, als nieuw, streepje onderzijde boekblok, slechts éénmaal gelezen, 296 blz. met foto's
Prijs: € 10,00
€ 4,60
Meer info Formaat: 21x14x2,5 cm. In 'Het visioen aan de binnenbaai' betreedt de lezer de persoonlijke wereld van deze grote romanschrijver; hij ziet als het ware de achterkant van het weefsel waaruit de grote romans zijn opgetrokken: de drijfveren van de schrijver, diens voorbeelden, herkenningen, fascinaties en obsessies. Zo verhaalt Oek de Jong over het ontstaan van zijn klassieker 'Opwaaiende zomerjurken' en over zijn vriendschappen met de jong gestorven Frans Kellendonk en de gedoemde dichter Arie Visser. Over erotische aantrekkingskracht en mystieke bezieling. Over het verlangen naar het nu en de nabijheid van het verleden.
Voor Oek de Jong vormen deze zestien verhalen een 'zinrijk', een samenhangend geheel van beelden en ideeën, een beschutting tegen het barre niets.
Boek bekijken

De Boekenetalage uit Dinxperlo

particulier
Standaard is de verzending via PostNL. Op verzoek ook mogelijk via DPD voor euro 6,50 binnen Nederland.
Bij bestellingen in één keer van totaal meer dan 35 euro, geen verzendkosten. Ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen.
SOMS KOMEN ONZE BERICHTEN IN DE SPAM-BOX TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.