Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenetalage.


 

Visser, Carolijn - Vroeger was de toekomst beter - Met een inleiding van Maarten Huygen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Visser, Carolijn - Vroeger was de toekomst beter - Met een inleiding van Maarten Huygen
Schrijver: Visser, Carolijn
Titel: Vroeger was de toekomst beter - Met een inleiding van Maarten Huygen
ISBN:
Uitgever: Uitgeverij Augustus Amsterdam-Antwerpen
Bijzonderheid: 2004, paperback, lichte leesvouw in rug, verder in goede staat,320 blz.
Prijs: € 5,75
€ 4,60
Meer info Formaat: 14x21x2,7 cm. Al vanaf de vroege jaren zeventig was Carolijn Visser geraakt door buitenstaanders, vaak jonge mensen die haar de keerzijde van een samenleving lieten zien. Haar eerste reizen, door de VS, voerden haar langs bloedbanken en opvanghuizen, maar ook naar de New Yorkse succesvolle zakenvrouwen en feministische kunstenaars. Als een der eersten beschreef ze de multiculturele veranderingen in Nederlandse stadswijken, sprak ze met vrouwen uit een gemengd huwelijk, volgde ze de coming out van homo's in Limburg, en de liberalisering in China, waar jongeren het kapitalisme omhelsden. Ze schreef over de Baltische staten aan de vooravond van hun onafhankelijkheid, trok op met anarchistische krakers in een Londense achterbuurt, en interviewde haar vroegere klasgenoten over hun toekomstverwachtingen en wat ervan terechtgekomen was.
De nuchtere beschrijvingen die hieruit voortvloeien laten een fascinerend beeld zien van hoe jongeren op allerlei plekken in de wereld in de laatste decennia van de twintigste eeuw hun eigen weg zochten, tegen de heersende ideologieën in. In 'Vroeger was de toekomst beter' geeft de schrijfster een scherpzinnig commentaar op de heersende modes in de wereld van toen en tekent zij een toekomst waarin wij nu leven.
Boek bekijken

De Boekenetalage uit Dinxperlo

particulier
Standaard is de verzending via PostNL. Op verzoek ook mogelijk via DPD voor euro 6,50 binnen Nederland.
Bij bestellingen in één keer van totaal meer dan 35 euro, geen verzendkosten. Ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen.
SOMS KOMEN ONZE BERICHTEN IN DE SPAM-BOX TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.