Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenetalage.


 

Florescu, Catalin Dorian - De blinde masseur

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Florescu, Catalin Dorian - De blinde masseur
Schrijver: Florescu, Catalin Dorian
Titel: De blinde masseur
ISBN:
Uitgever: Arena Amsterdam
Bijzonderheid: 2007, gebonden met stofomslag en leeslint, zo goed als nieuw, slechts éénmaal gelezen, stickertje op omslag verwijderd, 304 blz.
Prijs: € 4,95
€ 7,70
Meer info Formaat: 22x14,5x3 cm. Als kind in Roemenië deed Teodor niets liever dan naar de spannende verhalen van zijn dorpsgenoten luisteren. En hoewel hij na zijn vlucht naar het Westen een succesvol zakenman is geworden, kan hij het verloren paradijs van zijn jeugd niet vergeten. Hij mist hartstocht in zijn leven en besluit naar Roemenië terug te keren in de hoop Valeria te vinden die hij moest achterlaten toen hij zijn geboorteland ontvluchtte.
Zijn zoektocht naar geluk brengt hem naar een vervallen kuuroord in een uithoek van de Roemeense bergen. Daar ontmoet hij Ion, een blinde masseur. Ion wordt omringd door dertigduizend boeken, die voor hem op band zijn ingesproken. De blinde masseur fascineert Teodor, en ze worden vrienden. Even lijkt het geluk heel dichtbij te komen, maar al snel blijkt het paradijs niet te bestaan, en raakt Teodor verstrikt in een web van roddel en achterklap, corruptie en geweld.
Boek bekijken

De Boekenetalage uit Dinxperlo

particulier
Standaard is de verzending via PostNL. Op verzoek ook mogelijk via DPD voor euro 6,50 binnen Nederland.
Bij bestellingen in één keer van totaal meer dan 35 euro, geen verzendkosten. Ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen.
SOMS KOMEN ONZE BERICHTEN IN DE SPAM-BOX TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.